Николета и Валери наистина са заедно

Гласувайте за статията

Плеймейтката бясна, че й провалиха „ексклузивното“ първо издание на шоуто

Николета и Валери са заедно

Николета и Валери са заедно

Въпросът, който от месеци занимава светското пространство, най-накрая получи своя окончателен отговор. Николета Лозанова и Валери Божинов никога не са се разделяли и всичко е било просто хитър пиар от страна на плеймейтката, за да предизвика интерес към новото си предаване „Поверително от НЛ“. Моделката обаче е нямало как да предвиди неочакваната ситуация, която се е разиграла вчера в голяма верига магазини за хранителни стоки.

Лично журналистът Крум Савов издъни толкова пазената тайна и разкри, че е видял Валери, Николета и дъщеря им Никол да пазаруват заедно в магазин от голяма верига за хранителни стоки. Семейството изглеждало повече от щастливо и въобще нямало признаци, че плеймейтката и футболистът са разделени, заяви Савов ексклузивно за Livesport. За ужас на Николета обаче въпреки опитите да останат незабелязани, Валери без да иска предизвикал вниманието към тях, буквално спасявайки човешки живот.

Докато семейство Божинови били в магазина, само на метри от тях непознат мъж се строполил на пода и започнал да се задушава. Единствено навременната реакция на Валери, който незабавно се притекъл на помощ, предотвратила трагедията. Според очевидци обаче Николета не била никак доволна от геройската постъпка на мъжа си. Лозанова, която упорито криеше истината за личния им живот, за да я разкрие ексклузивно в първия епизод на шоуто си, се ядосала, че толкова много хора ги видели заедно с Валери. „Отиде й ексклузивното предаване“, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Николета и Валери наистина са заедно”

 1. BRAVOOOO

  Reply to this comment
 2. Tanya Koleva

  окт. 04. 2013

  браво на тия обаче на никой не му пука като качите такова нещо такова очаквате да ви отворя компот ли

  Reply to this comment
 3. Tanya Koleva

  окт. 04. 2013

  оставете хората на мира

  Reply to this comment

Добавете коментар