Николета и Ники наистина са заедно! Вижте доказателството!

Гласувайте за статията

Николета и Ники си пишат тайни любовни послания във Фейсбук, които само ние успяхме да разгадаем

Николета-Ники Михайлов

Съвпадение?

Николета Лозанова и Ники Михайлов наистина са заедно и новината за тайната им афера не е поредният слух.

В това се увери с очите си Kliuki.net, който попадна на доста интересни послания във Фейсбук между плеймейтката и националния вратар. Двамата си пишат кодирани любовни съобщения, които не е трудно да се разгадаят, но досега никой не ги беше подозирал.

Ники

Ники: Сигурна ли си, че искаш да го направим?

След като медиите гръмнаха с новината, че Николета и Ники са се срещали тайно в столична квартира, kliuki.net реши да се порови по-надълбоко.

И попадна на находка!

Както стана ясно, Алисия и Михайлов са се разделили още преди няколко седмици, но са решили да запазят това в тайна.

Малко преди да вземат това решение, Ники поства на стената си във Фейсбук видео към песента на Jason Derulo – „The other side”.

Николета

Николета: ДА

Това е любимата песен на Николета, между другото. Михайлов е написал и коментар над парчето: „Are you sure you want to do this?…“ (в превод от англ.: „Сигурна ли си, че искаш да го направим“)

Ден след като медиите разгласиха новината за раздялата между Алисия и Ники, Лозанова постна на стената си същото парче – „The other side”. И написа коментар: „YES!“ (“Да“), като в отговор на въпроса на Ники „Сигурна ли си, че искаш да го направим“.

Дали е само съвпадение?! Не, не мислим. Вчера Лозанова сама коментира слуховете около тайната й любовна връзка с Ники, но доста завоалирано. Тя никъде не отрече в прав текст слуха, а напротив – дори защити Михайлов с думите: „Оставете Ники Михайлов да бъде щастлив по свой си начин“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар