Николета храни детето със суши? (Виж как я иронизират)

Николета храни детето със суши, иронизират я в мрежата, а плейметката вече съвсем я овапца, вдъхновявайки тотално злобарите

 

Николета храни детето със суши, иронизират я в мрежата!

Плейметката вече съвсем я овапца, вдъхновявайки тотално злобарите, видя Kliuki.net.

Николета храни детето със суши?! Иронизират моделката в нета с нова творба, вдъхновена от живота  й
Николета храни детето със суши?! Иронизират моделката в нета с нова творба, вдъхновена от живота й

Не стига, че отношенията й с Валери Божинов са силно разклатени, а и околните я съсипват с грозни коментари и подигравки.

През последните месеци Николета Лозанова на няколко пъти стана главна героиня в подобни писания във виртуала. Неизвестният автор все така продължава да се вихри на гърба й, а сега си намери нов повод и отново я осмя.

Подигравката с Николета продължава ето така
Подигравката с Николета продължава ето така
Феновете на Николета я защитават така
Феновете на Николета я защитават така

Николета е напълно променена, тя от доста време въобще не е реагирала на страницата си, само нейните фенове се чудят как да я бранят от приказките на хората.

Изглежда, че в момента никой няма милост към нея и грам не я съжаляват за семейната драма. Все още не се знае точно какво се случва между Божинови, но едно е ясно – двамата наистина са скарани жестоко и вероятно предстои развод… Плейметката усърдно мълчи, но новият сезон на „Горещо” се задава и все ще изскочи от някъде пиленцето. Дотогава колко ли още компромати срещу силиконката ще излязат, а тя ще се чуди как да ги обявява за лъжливи.

Вижте сами как ирониризат Николета в мрежата, че храни детето си със суши, ето така според създателя на творбата преминава денят на известната моделка!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.