Николета Лозанова го закъса, вика тв екип за реклама

Гласувайте за статията

Николета Лозанова съвсем го закъса, вика екипа си за пиар

Николета Лозанова съвсем го закъса. Плеймейтката се принуди да извика собствения си екип от „Поверително“, само и само да си направи малко реклама. По време на пътуването до Лондон, водещата на тв таблоида бе посрещната не само от семейството си, но и от цялата си компания папараци.

Освен, че зорко следяха Николета и Валери, от екипа на Лозанова се постараха да й направят уникален пиар. Използвайки се разбира се, малката Никол, която отново застана в центъра на обективите, за да подобри имиджа на майка си.

Срещата на Николета Лозанова с Ивана, събирането с Валери и детето също не бяха пропуснати и надлежно запечатани. А плеймейтката доволно остави дъщеря си Никол отново под светлините на прожекторите.

Николета пак си извика папараците, за да си прави реклама

Николета пак си извика папараците, за да си прави реклама

Малката кукла, бе обявена за най-голямата модна икона сред децата у нас, а също така отнесе куп комплименти. Със сигурност принцесата на Валери и Николета е прекрасна и напълно ги заслужава, но поведението на Лозанова никак не се понрави на майките.

В центъра на събитията - Никол, която гради позитивен имидж на мама

В центъра на събитията – Никол, която гради позитивен имидж на мама

„Какъв родител е, щом вика цял телевизионен екип, за да й снимат детето“, „Това е прекалено просто, тази жена наистина се оля“, гласят още коментари по случая в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар