Николета долетя при Валери в Италия – виж как й угажда

Гласувайте за статията

Николета най-сетне зарадва Валери с присъствието си, той я чака отдавна в Италия

Николета пристигна в Италия и започна с глезотиите, видя Kliuki.net.

Николета

Николета и Валери си угаждат като едни истински баровци

Плейметката най-сетне се накани да отиде при съпруга си, който отдавна я очаква с нетърпение. Неговите ангажименти към футбола не съвпадат с тези на Николета в България. После пък тя обиколи други страни и накрая все пак долетя в Милано.

Подразбрахме, че си е взела компания със себе си – своя близка приятелка, с която да обикаля клубовете, докато Валери се труди. Въпреки това тя поне сега ще спи в леглото му, а той ще има възможност да види малката си дъщеричка. Николета и Валери си угаждат на закуска като едни истински баровци.

Николета

Николета се глези в спа центрове в Италия

Като се почне от скъпото кафе, през филийките с различни сладка и лакомствата за десерт. Такова пиршество малцина биха могли да си позволят! Николета не пропуска да го сподели със своите последователи, да изтъкне, че се чувства перфектно и как се забавлява в Италия.

За нея винаги е било важно да предизвиква завист и омраза, сякаш това я кара да става още по-голяма звезда в собствените си очи, обсъждат моделката във виртуала. Потребителите не са впечатлени от трапезите й, намират тази показност за прекалена суета, която е напълно излишна в случая.

Тези дни Николета явно ги е отредила за пълен релакс. Тя се е отдала на спа процедури, вкусна храна и любовта на Валери Божинов. Доволна е, тъй като разбуни духовете с предаването си, което още дори не е излъчено.

Тепърва ще има реакции, а тя винаги подчертава как някои издания черпят новини от таблоида й, но забравя, че чак сензация още не е успяла да сътвори. Има време и това да се случи, а дотогава Николета ще се наслаждава на Италия и ще събира отзиви за Папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета долетя при Валери в Италия – виж как й угажда”

  1. bib

    окт. 19. 2014

    Милата,няма с какво друго да се похвали!

    Reply to this comment

Добавете коментар