Николета: „Дързост и красота“ не е свършил! (Сагата с Валери продължава)

Николета: „Дързост и красота“ не е свършил! (Сагата с Валери продължава)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова направи дързък намек, че историята й с Валери Божинов продължава

Историята около грозния развод на Николета Лозанова и Валери Божинов започва все повече да прилича на сериала „Дързост и красота“. Както самата плеймейтка сподели, като фен на поредицата, няма да позволи сагата на собствения й живот да приключи толкова бързо. Феновете обаче започват да се чудят, дали историята на футболиста и плеймейтката не е като тази на Брук и Ридж. „Онези колко пъти се събираха и разделяха, къде наистина, къде наужким, май и с нашите стана така“, коментират в мрежата.

Съмненията, че Валери и Николета разиграват сериал пред публиката, се поддържат и от факта, че футболистът не е свалил брачната си халка. Също така достойно си замълча и търпеливо позволи на съпругата си да излива тонове помия върху него, без да я упрекне нито веднъж.

Николета намекна, че сагата с нея продължава

Николета намекна, че сагата с нея продължава

В мрежата коментират, че цялата история е твърде съмнителна, още повече, че Лозанова напоследък е твърде близка с Евгени Минчев. „Помните ли, как навремето той предложи на Антония и Бередин да симулират отвличане, за да привлекат внимание към себе си? Съпругът на Петрова прекара цял ден в ареста заради единия пиар. Нищо чудно да стои и сега зад поредната раздяла на Валери и Николета“, коментират в мрежата, пише електронното издание paparazzi.bg.

С коя ли героиня, моделката се отъждествява

С коя ли героиня, моделката се отъждествява

И макар Божинов да заяви, че вече не обича жена си, а Николета да заплашва да извади на показ потресаващи компромати, мнозина не вярват, че двамата наистина се развеждат. „Веднъж се разведоха наужким, какво им пречи пак да вдигнат шум около себе си с тази бутафория?“, риторично коментират форумци и допълват, че Лозанова сама се издава с намеците си, че играе в сапунен сериал. Само не е ясно в кой образ точно е влязла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Николета: „Дързост и красота“ не е свършил! (Сагата с Валери продължава)”

 1. Продуцент :)

  мар. 28. 2015

  Всеки има своите 5 минути слава. Всеки участва в някакъв филм. Но Николета е объркала филма на живота си. Време е да се върне в него, истинския. И да върне всичко, което е откраднала. Освен това „Дързост и красота“ е доста стар филм, забравен вече, хванал прах. Кинолентите се сменят. Старите актьори и актриси имат нужда от почивка.

  Reply to this comment
 2. Продуцент

  мар. 28. 2015

  А лъжкините и крадлите от наказание.

  Reply to this comment

Добавете коментар