Николета без грим на очите – особено на едното! (ФОТО)

Николета без грим на очите – особено на едното! (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Николета без грим на очите – особено на едното, кискат се в мрежата по адрес на красавицата…

 

„Николета има хубави очи. Особено едното…”, кискат се в мрежата по адрес на плейметката. След като тя пусна интересното си фото, където показва как попълва устните си със скъпо червило, потребителите гръмнаха от смях.

Николета без грим на очите, особено на едното... сами сравнете разликата!

Николета без грим на очите, особено на едното… сами сравнете разликата!

„Наистина си прекрасна, но разликата между двете очи е прекалено очевидна, на твое място не бих се снимала така!”, съветват я критично настроени дами. Известно е, че Николета редовно събира хейтърски реакции, които я унижават по всевъзможни начини. В каквато и светлина да се появи Николета, тя предизвиква подигравки и приказки след себе си.

Всъщност силиконовата съпруга на Божинов се гордее с този факт и затова твърди, че е момичето, за което всички говорят. После пък чухме за едно друго такова момиче, поне според Венета – най-одумваната е не Николета, а Моника Валериева. Как ще си поделят това „звание” засега остава напълно неясно за околните.

Николета пък лъсна без грим на очите, е, добре, особено на едното и заваляха реплики към нея как се прави на по-атрактивна, отколкото е. „Природата не те е надарила с кой знае какво, но умело го подчертаваш с тонове макиаж и изкуствени мигли!”, наредиха Николета нейни врагове.

Преценете сами комичната гледка – Николета без грим на очите, особено на едното, ама хубави са си, нали?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар