Николета и аверче уязвиха Валери, ето какво вето има той!

Николета и аверче уязвиха Валери, ето какво вето има той!
5 (100%) 1 vote

Николета и небезизвестният Цуни се изявяват като тартори на Валери Божинов

Николета неведнъж е поставяла Валери в толкова неудобни ситуации, че той меко казано може само да се черви и да се крие в ъгъла…

Този път чашата преля наистина!

Kliuki.net се натъкна на убийствено унизителен диалог по адрес на Божинов, в който участва самата Николета. Личната му съпруга си позволява да се изявява като тартор заедно с аверчето им Цуни.

Николета

Пълен смях: Николета и Цуни – тарторите на Валери!

Бизнесменът е близък на семейството, но по-близък е с плейметката, което се знае отдавна, че дори се чуха слухове за афера между тях. Това обаче ще го оставим настрана. Пускайки якото фото на Валери от Мавриций, Николета едва ли е предполагала, че другарчето й Цуни ще повдигне болната тема.

Футболистът няма профили в мрежата или ако има, те почти не се ползват, защото ТЯ има против.

Преди време, когато двамата скъсаха, Валери започна активно да участва във Фейсбук, където всъщност се издъни за любовната си история с Моника. После той се сдобри с Лозанова и присъствието му във виртуала секна изведнъж.

Слуховете, че жена му решава къде да се подвизава, са категорично потвърдени.

Сами ще проследите какво отговаря тя на Цветелин, когато той я бъзика, че това прекрасно тяло трябва да си има последователки в Инстаграм. А пък Ники започва да остроумничи, че евтинджосите много му налитали.

Интересно – тя от кои е тогава?! Ето такъв въпрос се завъртя в нета, след като силиконката намекна, че обожателките на Валери не са една или две. Разбира се, всички те са по-ниско качество от Николета и тезата никой не може да оспори.

Поне според официалната му половинка е така.

Точно тя пък често си позволява да шамаросва Божинов по такъв грозен начин, така че всички се чудят докога ще издържи цирка той…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар