Николета и Алисия се скараха чие дете е по-щастливо и обичано

Николета и Алисия се скараха чие дете е по-щастливо и обичано
5 (100%) 1 vote

Николета и Алисия пак се скараха, намесиха и децата

Николета и Алисия пак се скараха и този път намесиха и децата. Плеймейтката редовно дразни бившата приятелка на съпруга си със снимки на малката Никол в прегръдките на баща й. И въпреки че Валери е категоричен, че не прави разлика между двете си деца и ги обича еднакво, факт е, че Алисия се засяга, спомняйки си, че синът й не получава подобни грижи и внимание от баща си.

Въпреки че певицата се радва на щастлива връзка с Ники Михайлов, футболистът винаги е твърдял, че се отнася с малкия Валери като брат. „Той си има майка и баща, аз съм за него по-скоро като батко“, споделя футболиста, въпреки че според мнозина обича сина на Алисия и като свое дете.nilo

Николета и Алисия в задочна война

Николета и Алисия в задочна война

Близките отношения между двамата може и да са идеални, а тримата да изглежда като перфектно семейство, но това не пречи на Николета и Алисия да водят тиха война помежду си. Водещата пусна снимки на Валери с Никол, за която заяви, че я разтопява, а Алисия й отговори като сподели снимка на Ники Михайлов и Валери — младши от Италия.

Тези дни тримата прекараха малка ваканция заедно, почти по същото време, когато Боби Михайлов бе на посещение на сина си. Както изглежда футболиста прави всичко възможно да предразположи близките си към Алисия и сина й.

Междувременно обаче друга вражда тлее и е на ръба на поредния скандал. Николета и Алисия се надпреварват да покажат чие дете е по-щастливо и продължават задочната си война.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар