Никол Егерт от Спасители на плажа—от суперзвезда в продавачка

Никол Егерт от Спасители на плажа—от суперзвезда в продавачка
5 (100%) 1 vote

Мегазвездата от Спасители на плажа Никол Егерт се превърна от актриса в продавачка

Никол Егерт бе една от звездите в сериала „Спасители на плажа“. Красавицата, която спасяваше удавници като изкусителната Самър Куин, редом с Кармен Електра и Памела Андерсън окачи червения бански, за да… продава от уличен камион сладолед.

Майка на две деца, Никол очевидно е решила, че няма бъдеще в киното и е предпочела да замени славата и големите пари с нещо по-обикновено. Звездата си купила подвижна сладкарница за сладолед и обикаля улиците с нея.

Запознати с положението на Никол Егерт обаче разкриват, че не ексцентрична приумица, а финансови неволи са станали причина за новото й амплоа. През 2013 година Никол обявява пълен банкрут и фалира.

Звезда от Спасители на плажа стана продавачка

Звезда от Спасители на плажа стана продавачка

Актрисата, в последно време стана популярна заради проблемите си с теглото. Веднъж фотографи я хванаха докато тичаше в парка, в отчаяни опити да намали теглото. Никол полагаше неистови усилия да отслабне, след като загуби битката с килограмите за десетилетия напред, но направо се стопи покрай финансовите драми.

Актрисата Никол Егерт се отказа от червения бански, продава сладолед

Актрисата Никол Егерт се отказа от червения бански, продава сладолед

Оказа се, че подобно на повечето си колежки и Никол Егерт е станала жертва на счетоводна измама и някои от служителите й порядъчно са я завлекли с пари. Затънала в дългове, на актрисата не й остана нищо друго, освен да обяви банкрут. Заедно с това се оказа, че в киното бъдеще няма и се налага спешно да измисли нещо друго.

Научила горчивия урок, днес красавицата сама се справя. Тя открива малък бизнес със сладолед и обикаля улиците на Маями.

Чрез реклама с феновете си в Туитър и останалите социални мрежи Никол успява да се справи с новата си професия повече от успешно. Дъщеря й също с охота се включва да помага в инициативата. А що се отнася до червения бански, Никол Егерт с охота облича такъв, но само, за да се забавлява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар