Никол Божинова вече си показа чепатия характер (ФОТО)

Гласувайте за статията

Никол Божинова започна да си показва чепатия характер, издаде самата Николета в нета

 

Никол Божинова расте досущ като мама и вече си показа чепатия характер, издаде я Николета в нета!

Плейметката сподели, че детето й няма на кого друг да прилича и ще е опасна жена. Фотото, което е запечатало забележития момент, определено разказва повече, отколкото е нужно, видя Kliuki.net.

Никол Божинова вече си показа чепатия характер

Никол Божинова вече си показа чепатия характер

Никол Божинова е отворила бясно уста, в агресивна поза към друго момиченце и кой знае какво му нарежда… „Властна ще е, да, тя и Николета не пада по-долу, държи здраво Валери!”, обсъдиха набързо с усмивка семейството в мрежата. Малката сладурана обаче е толкова симпатична, че даже бойна се харесва на околните. Те веднага заляха страницата във Фейсбук, за да сипят похвали за Никол, която вече се променя с всеки изминал ден.

Чаровницата е глезена като принцеса и редовно трогва потребителите. Всички са на мнение, че от сега си личи колко красива ще е Никол Божинова. Едни я оприличават на Николета, други на Валери, но е факт, че дъщеричката им е непрекъснато усмихната и много атрактивна. А като порасне сигурно ще задмине известната си родителка по прелестно излъчване, убедени са феновете на футболната съпруга.

Вижте сами как Никол Божинова си показа чепатия характер!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Никол Божинова вече си показа чепатия характер (ФОТО)”

 1. Шишо Бакшишо

  юли 18. 2013

  Ама нали е на годинка и два-три месеца,тя не може да говори,камо ли да ги командери.Това е някое друго дете.

  Reply to this comment
 2. лешник

  юли 18. 2013

  грозотилник… другото хлапе е по-красиво, а не и прави чест да качва такава снимка – не виждам нищо чаровно – напротив – ниска култура и възпитание от много ранна възраст…

  Reply to this comment
 3. Tedi

  юли 20. 2013

  Iavno e strashno razglezena za da pokazva takyv losh harakter ot tolkova munichka. I da,drugoto dete e sladka kuklichka s tazi pricheska I roklichka, a Nikol Bojinova zashto e oblechena v bluzon s padnalo ramo?!!!!Tova e super nepodhodiasho obleklo za takova malko momichenze!

  Reply to this comment

Добавете коментар