Никол Божинова вече е като Николета! Ето как дефилира и чупи стойки

Гласувайте за статията

Никол Божинова вече е като Николета, забелязаха феновете на плейметката

 

Никол Божинова вече е като Николета – дефилира и чупи стойки ала мама!

Феновете в мрежата направо се хванаха за главата, когато зърнаха малкото дете да се перчи като манекенка. Дъщеричката на Валери и Николета явно наистина не си поплюва, забеляза Kliuki.net.

Никол Божинова вече е като Николета - ето как дефилира и чупи стойки!

Никол Божинова вече е като Николета – ето как дефилира и чупи стойки!

След като разбрахме преди време, че има тежък характер и командори другарчетата си, сега е ясно, че вече е тръгнала по стъпките на Лозанова.

Дали известната й родителка я учи да пръска чар още от невръстна или просто й идва отвътре, все още не може да се каже, но е факт, че момичето върти кръшно талия и предизвиква изключително изумени реакции. „Не му прилича на Николчето да се държи така?! Николета има пръст в това, сигурна съм!”, „Тя вече я учи сигурно да изглежда по този начин и да омайва хората… не е много естествено на тази възраст!”, коментират усърдно в нета.

Притеснени майки отново нададоха вой, като посочиха Николета Лозанова като безотговорна и самозабравила се. „Така ще е, когато тя обикаля заведенията, а после се върне за малко при Никол и я вълнуват само фотосесиите, какво да научи то от нея…”, продължават да негодуват срещу силиконката.

Едно е сигурно, някой ден Никол ще задмине Николета, може би не по слава, но вероятно ще има също толкова на брой ухажори. Щом от този момент го раздава кокетка, представете си после?!

Вижте сами как Никол Божинова вече е като Николета и дефилира!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Никол Божинова вече е като Николета! Ето как дефилира и чупи стойки”

  1. Sonq Mladjova

    авг. 20. 2013

    Как може да пишете такива глупости за това мило малко създание. Не ви е срам.

    Reply to this comment

Добавете коментар