Никол Божинова глезена – има нов любимец! Какво стана със зайчето?!

Никол Божинова глезена – има нов любимец! Какво стана със зайчето?!
5 (100%) 1 vote

Никол Божинова е най-глезеното дете е у нас – вече си има нов домашен любимец, обсъждат в мрежата

Никол Божинова е най-глезеното дете у нас, обсъждат в мрежата момиченцето на Валери и Николета!

Прекрасната сладурана вече си има нов домашен любимец – папагал, видя Kliuki.net.

Никол Божинова с нов домашен любимец - има си папагал

Никол Божинова с нов домашен любимец – има си папагал

По-интересното за околните е какво точно се е случило със зайчето, което Николета подари на Никол преди месеци. Още тогава родните майки изтръпнаха, че са поверили животинчето в ръцете на толкова малко бебе.

Никол Божинова беше щракната как си играе с пухкавото същество, а понеже не разбира особено, го стискаше и мачкаше като кукла. Това е нормално, защото все още не осъзнава, че може да го нарани.

Феновете на Николета предполагат, че тъкмо тази е причината, сега дъщеря й да си има птичка в клетка. „На нея по-трудно ще причини нещо, а и дано този път не я оставят без надзор!”, съветват мъдро във виртуала.

Възможно е зайчето на Никол Божинова да е дадено на друг, ако семейството е решило, че няма време да му осигури всичко необходимо.

Папагалът е последната радост на наследницата на Валери и Николета и тя вече го учи да казва колко обича тати и мама, похвали се плейметката в Инстаграм. За потребителите е ясно, че чаровницата не е лишена от нищо и винаги получава това, което иска.

Вижте сами новия любимец на Никол Божинова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Никол Божинова глезена – има нов любимец! Какво стана със зайчето?!”

  1. Neli

    февр. 21. 2014

    Nai-glezenoto dete, da ama ne….ili po-to4no niakoi drug put. Glezenite deca se radvat na prisysytvieto na roditelite si, na vnimanieto na maikite si, a ne na ve6ti i parcali ;). Da kupuvaw na deteto si 6tialo i ne6tialo ne e glezene, a na4in da se izviniw, ili kapriz na riditelq.

    Reply to this comment

Добавете коментар