Нико Тупарев и Станка в спор за вота на Ваня! Виж панаира след „ВИП Брадър” (ВИДЕО)

Нико Тупарев и Станка в спор за вота на Ваня! Виж панаира след „ВИП Брадър” (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Нико Тупарев и Станка Златева зачекнаха болната тема на зрителите на „ВИП Брадър”

 

Нико Тупарев беше нахокан от Станка Златева, че „ВИП Брадър” е съобщил пред цяла България за есемесите в полза на Ваня Червенкова.

Боркинята тепърва ще носи последствията на гърба си, след като бизнесдамата посочи нея за победител, вместо себе си. Станка без вина ще се окаже виновна, недоволстват нейните защитници в нета. От видео, с което разполага Kliuki.net, е видно обаче, че златното момиче не приема този ход на продуцентите.

Нико Тупарев и Станка Златева в спор за вота на Ваня Червенкова

Нико Тупарев и Станка Златева в спор за вота на Ваня Червенкова

„Защо го казахте дни преди финала, тя можеше да спечели, това беше грубо и беше шамар за нея?!”, изрази мнението си Станка Златева в лицето на Нико Тупарев. Самият той отвърна, че сега е нямало как да си замълчат, защото са искали да бъдат честни, а освен това процентите в полза на Ваня, са били особено високи – 90 на сто.

Това било прецедент, но по думите на Нико Тупарев и друг път в шоуто са установявани подобни гласувания от няколко номера към един участник.

След признанието му, вече е повече от ясно, че зрителите не избират нищо! „Всичко е игра на пари, който успее да си го позволи, неговата „звезда” излиза фаворит!”, потресени са в мрежата. А дали е трябвало да го крият, както смята Станка Златева, сами преценете и споделете мнението си.

Вижте как Нико Тупарев и любимката Станка Златева влязоха в спор за вота за Ваня Червенкова!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Нико Тупарев и Станка в спор за вота на Ваня! Виж панаира след „ВИП Брадър” (ВИДЕО)”

  1. Станка започна сама да си противоречи в разсъжденията и изказванията.Самата тя в самото предаване разви тезата,че има бедни хора от които и възрастни които я харесват и ,че те са с малки доходи и не могат да си позволят да пускат много SMS -си.В следващият момент се възмущава пред Н.Тупарев,че са съобщили в ефир за купеният вот за Червенкова който на всичко отгоре показа 90% подкрепа за Ваня.Е искам да попитам каква е логиката на Станка? Според нея трябва ли хора които харесват друг от участниците да продължават да пускат SMS -си и да си дават парите на вятъра защото предимството на Ваня е такова,че друг не може да спечели.Сори Станке,но този път продуцентите постъпиха честно към зрителите.Ти няма от какво да си недоволна защото Ваня призова всички нейни гласове да се пренасочат към теб.Ти си спортист и на теб не ти утива популизъм.Не прекалявай с тези уж народни разсъждения и приказки.Дерзай по-вече на тепиха.Там ти е силата

    Reply to this comment
  2. Татяна Великова

    Ное. 18. 2013

    Станке спечели неспортсменски в къщата наричахте Пламен схемаджия а се оказа че схемите ги е въртял друг.Заради това хората се отказаха да гласуват а приятелите на Ваня сигурно са ти ударили по един SMS. Не знам защо продуцентите замазаха нещата с Ваня.Ако това го беше направил някои от др. лагер щяхте ващата злобна групичка да го разкостите.Не очаквах от спортистите да са толкова нечестни играчи

    Reply to this comment

Добавете коментар