Ники захвърли семейството заради Алисия: Тя е любовта на живота ми!

Ники захвърли семейството заради Алисия: Тя е любовта на живота ми!
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов захвърли семейството заради Алисия, призна самият той

Ники избра Алисия пред семейството си!

Ники захвърли семейството заради Алисия, защото тя е любовта на живота му

Ники захвърли семейството заради Алисия, защото тя е любовта на живота му

Това разказа самият той, като посочи, че вече не иска нито да крие връзката си с певицата, нито родителите му да са пречка.

Те не възприемат Алисия за негова половинка, но изглежда вече не могат да имат думата, защото Ники е сложил край на това.

Вратарят предпочитал да е щастлив с любовта си пред това да запази добрите отношения с фамилията, пише изданието hotnews.bg.

Последният клип на Алисия стана символична новина, защото двамата обявиха пред цяла България, че са заедно. Както вече Kliuki.net показа, Ники гушка Алисия и свидетелства, че няма намерение скоро да я пуска от ръцете си.

После стана ясно, че Ники първи заявил желание да обяви пред хората, че е мъжът до нея и да се щракне в кадрите. Любимата двойка на феновете все още не са се устроили в един дом, както преди, но между тях всичко било повече от сериозно.

Ники дори споделил, че Алисия е жената на живота му, неговата любов, с която се чувства отлично. Неслучайно Ники Михайлов е толкова грижовен и към малкия Валери, той го приема като свое дете, издават близки до Ники и Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар