Ники Николов стана за смях с жокерите от „Под прикритие“

Гласувайте за статията

Ники Николов обясни, че Държавният вестник води до Кирил по линия на сериала, в който участваше – „Под прикритие“

Кирил Ефремов жокери

Кирил Ефремов с жокерите

Ники Николов буквално стана за смях и подигравки с жокерите, които е подавал на зрителите и участници за разкриване на Къртицата в Базата. Асоциациите, чрез които се стига до предателя, са не просто безумни, ами и чиста гавра с мнителността на зрителите. Именно тези гафове изядоха главата на главния редактор на „Къртицата“ и той най-вероятно няма да намери място във втория сезон на формата, научи Kliuki.net.

Още по време на финала при разкриването на знаците, които са водели до Кирил Ефремов, публиката, че дори и продуцентите Иван и Андрей, прихнаха в смях и изумление от логиката на редактора.

Ники НИколов

Ники Николов тотално се издъни

И докато жокера с уискито и бадемите, които се оказаха почерпка за именния ден на съпругата на Кирил, бяха логични, то обяснението за „джагата“ и „Държавния вестник“ направо ни разби.

Ники Николов обясни, че Държавният вестник води до Кирил по линия на сериала, в който участваше – „Под прикритие“. Разбираш ли – понеже в програмното правителство тогава министър на културата беше Владимир Пенев, а той пък участва заедно с Кирчо в „Под прикритие“ като ченге, та оттам и връзката с Държавен вестник. Логика?!?

Но връзката с джагата, която бе сложена в Базата, направо ни уби. Когато играеш на Асоциации звуковите аналогии се ползват от участниците, за да подскажат коя е думата. Та покрай играта на Асоциации, главният редактор подава жокер „джага“, която звуково напомня на Джаро, който пък също участва в „Под прикритие“ с Киро Ефремов.

По същата логика можем и ние да дадем един жокер на Ники Николов: Полицейска качулка. Обясняваме: полицейската качулка води към тайните служби, те водят към ДАНС, ДАНС води към Делян Пеевски, Пеевски към протести, простите към… УВОЛНЕНИЕ. Главният редактор да си прави изводите.

Едно жокерче за Ники Николов - какво ли означава???

Едно жокерче за Ники Николов – какво ли означава???

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ники Николов стана за смях с жокерите от „Под прикритие“”

  1. Любомир Великов

    юни 19. 2013

    поредната простотия на ОПУСУМИТЕ? СВЕТЪТ ГОРИ–- ПУТКАТА СЕ ЧЕШЕ?

    Reply to this comment

Добавете коментар