Ники Михайлов впечатли с честитка за Боби! Фенове го обиждат!

Ники Михайлов впечатли с честитка за Боби! Фенове го обиждат!
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов впечатли с честитка за Боби Михайлов, но получи обиди от фенове, че никога няма да стане легенда като него

 

Ники Михайлов се опита да впечатли потребителите с мила честитка за Боби Михайлов!

Татко му има рожден ден и добрият син направи страхотен жест към него…

Ники Михайлов впечатли с честитка за Боби Михайлов - фенове го обиждат

Ники Михайлов впечатли с честитка за Боби Михайлов – фенове го обиждат

За съжаление последваха обиди по негов адрес, видя Kliuki.net.

Феновете са категорични, че Ники Михайлов никога няма да стане легенда като Боби Михайлов. Някои даже са особено крайно и го определиха като „леген”. За тази грубост няма основания, но явно Ники Михайлов не блести с особени заслуги в кариерата – така го оценяват хората.

Въпреки това той пропусна да коментира злобните нападки и остави положителното си послание неопетнено от личен скандал във виртуала. Ники Михайлов не за първи път е критикуван, че основно харчи парите на Боби Михайлов и води живот, който е далеч от необходимата дисциплина за един спортист.

Ники Михайлов, също като Валери Божинов, е повече известен с връзките си с красавици, отколкото с постиженията си във футбола. Може би почитателите на играта се ядосват, защото виждат, че Ники Михайлов има талант, а го пропилява в купони и забавления.

От друга страна, вратарят не може да се оплаче от приходите си и явно това положение го устройва. Половинката на Алисия обаче се гордее с баща си и нищо не може да помрачи в момента настроението му покрай неговия рожден ден…

Вижте как го трогна Ники Михайлов!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар