Ники Михайлов вече си има ново гадже? (СНИМКИ)

Ники Михайлов вече си има ново гадже? (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов не си губи времето, скъсаха с Алисия и вече си има ново гадже

Ники Михайлов има нова тръпка, въпреки че съвсем наскоро скъса с Алисия, научи Kliuki.net.

Ники Михайлов

Ники Михайлов заби Мария, има огромен бюст

Мацката е пловдивчанка и се казва Мария Лечева, писа изданието HotArena.net. Публикуваме снимки на красавицата, която удивително прилича на моделката Бояна Маринова.

И тя като нея се е сдобила със солиден силиконов балкон, а Ники не е могъл просто да устои на тези изкусителни форми, обсъждат го в светските среди. Днес стана ясно, че Ники и Алисия са в миналото като двойка.

Те не можаха да си простят дори на Свети Валентин, а ако е вярно, че гаджето на Ники е Мария, то нещата са тотално обречени. Певицата вече надали ще преглъща изневерите на вратаря.

Неведнъж хората й намекваха, подказваха и сочеха, че той не е за нея, защото я мами постоянно, но тя отказваше да види истината. И сега Ники Михайлов вместо да търси извинение от Алисия, вече се закача в нета с прясно хлътналата по него изгора.

Бурните му свалки не отиват на онези топли думи, които редеше към половинката си.

Ето защо чалга звездата трудно ще преглътне обидата и че веднага беше сменена от друга. Мария Лечева пък в момента се намирала в столицата, което още повече улеснявало уговорките й с Ники Михайлов, когато си е тук в страната.

Играчът предпочита засега да пази в тайна аферата, но надали ще успее дълго да го прави, защото вече са го надушили. Е, ако иска да преметне всички, ще обяви, че са просто приятели с Мария.

Какво пък толкова, не е нужно дружките да са от нашия пол и да не пращят от сексапил, нали?! Стига и да има кой да му се върже на думите, може и да мине тази версия.

Само от Алисия зависи как ще се развият нещата по-нататък…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар