Ники Михайлов вдигна завесата за любовта си с Алисия (Ексклузивно интервю)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов разказа, че Алисия била за него една „много удобна ситуация”

 

Ники Михайлов вдигна завесата за любовта си с Алисия, а феновете останаха шокирани от думите му, че тя за него е била една „много удобна ситуация”!

Ники и Алисия, когато бяха заедно и се глезиха с вкусни храни у дома

Ники и Алисия, когато бяха заедно и се глезиха с вкусни храни у дома

В интервюто, което футболистът дава за изданието eva.bg, той звучи доста самонадеяно и хладнокръвно по отношение на връзката си. Е, тяхната любов се разпадна, въпреки уверенията на Ники, че харесвал Алисия, защото се държи като зряла жена, която знае какво иска.

Синът на Боби Михайлов признава, че през тези три години, докато са били заедно, е имало караници между тях. За поводите не уточнява, но намеква, че Алисия е импулсивна и със самочувствие, което понякога пораждало конфликти. Що се отнася до Валери – младши, Ники се чувствал просто като гаджето на Алисия и странял от детето. „Само играем, той си има майка, не се меся във възпитанието!”, споделя Ники Михайлов малко преди да скъсат с Алисия.

Вратарят дава също да се разбере, че е едва на 24 и още му е рано за семейство и поколение. Явно всичко между него и звездата на чалгата е било предрешено, въпреки че почитателите на двойката таяха надежда да ги видят даже като младоженци.

А най-любопитното, което става ясно от разговора с Ники Михайлов е, че Алисия се стараела да бъде добра домакиня. Тя ставала рано и правила закуски, изпълнявала всички желания на Ники и дори му готвила любимия боб с наденица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ники Михайлов вдигна завесата за любовта си с Алисия (Ексклузивно интервю)”

  1. Lily

    юни 12. 2013

    Pak si suchiniavate gluposti. Daite da chuem intervuto!!!!!!!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар