Ники Михайлов и Валерко умилиха мрежата! Виж как се забавляват

Гласувайте за статията

В краткото селфи клипче Ники Михайлов и Валери Божинов-младши рапират на хип-хоп парче

Ники Михайлов и Валерко

Ники Михайлов и Валерко се забавляват

Ники Михайлов за пореден път показа колко добър баща може да бъде на Валерко и колко много се забавляват двамата. Националният вратар публикува видео със сина на Алисия, заснето в личния луксозен автомобил на Ники, видя Kliuki.net.

В краткото селфи клипче Михайлов и Валери Божинов-младши рапират на хип-хоп парче, което звучи на CD-то. Детето на Алисия се вози на задната седалка и припява на Ники Михайлов с оттренирани жестове, като тези на футболиста.

„Лека нощ, хора! С моя малък приятел сме уморени! Мир и любов на всички мои последователи“, е написал под клипчето националният вратар в социалната мрежа.

Ники Михайлов неведнъж е казвал, че много обича сина на Алисия и го има свой най-добър приятел. Той никога не е сравнявал отношенията си към сина на Валери Божинов с бащинските и неколкократно е подчертавал, че се държи с детето като със свое приятелче.

Това е достатъчно за Алисия, която смята, че биологичният баща на Валерко не полага достатъчно грижи за него и не го дарява с достатъчно любов.

По всичко личи, че фолк певицата има пълно доверие на Ники Михайлов и спокойно може да му повери сина си за уикенда. Валерко и футболистът често се забавляват само двамата – ходят на риболов, на мач, тренират заедно футбол и прочие хобита, присъщи за баща и син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар