Ники Михайлов ухажва Алисия с песни във Фейсбук!

Ники Михайлов ухажва Алисия с песни във Фейсбук, забелязаха фенове

Алисия първа пусна тази песен
Алисия първа пусна тази песен

 

Ники Михайлов още тръпне по Алисия, нищо че двамата се крият, той дори я ухажва с песни във Фейсбук, забелязаха фенове, научи Kliuki.net.

Ники не закъсня и пусна същия поздрав, а феновете се ентусиазираха
Ники не закъсня и пусна същия поздрав, а феновете се ентусиазираха

Ники върви по стъпките на Алисия и й подава сигнали, а това не остана скрито от околните, които следят страниците им.

„Какво съвпадение, Ники, и Алисия ни поздрави с тази песен!”, намекнаха му някои, когато той пусна парче на Крис Браун в профила си.

Ден по-рано Алисия пусна абсолютно същото, а след като Ники Михайлов я „дублира”, други побързаха да изразят емоцията си пред Алисия с изказването: „Браво на вас с Ники!”. Въртят се едни игрички между двойката, които няма начин да са чиста случайност, нали?!

Поне така смятат техните почитатели, които копнеят да ги видят отново заедно – официално. Те скъсаха, но после пак започнаха да се срещат, а уж Алисия сложила окончателен край… Май не е точно така, свидетелстват по-запознати със ситуацията. Според тях, в момента Алисия и Ники били просто приятели, но не можело да се каже дали тръпката не ги тласка и по-интимно един към друг.

Няма да са първата, нито последната двойка, която е изпаднала в такова положение. „Не мога с теб, не мога и без теб” – има такъв израз и той явно важи и за родните звезди.

Ники Михайлов изглежда кротък и толерантен, но преди време стана ясно, че е доста ревнив и заплашва Алисия. Нищо чудно, че тя не може да се похвали с нов мъж до себе си, защото Ники трудно ще й го позволи, коментират потребители.

А вие вижте как Ники Михайлов ухажва Алисия с песни във Фейсбук!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.