Ники Михайлов се тежкари на почивката си (Снимка)

Ники Михайлов се тежкари на почивката си (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов съвсем се е вживял в ролята си на звезда, двама сервитьора му прислужват

Ники Михайлов съвсем се взе за голяма звезда. Футболистът е на почивка и с удоволствие сподели с феновете си снимка от ваканцията си. Очевидно бившият на Николета Лозанова и настоящ на Алисия разбира думата „почивка“ повече от буквално.

Ники Михайлов се е разположил като бей

Ники Михайлов се е разположил като бей

На кадъра, който Ники Михайлов качи в профила си в Инстаграм, вратарят на националите се е разположил като арабски бей край басейна, а двама сервитьора буквално му прислужват. Единият му сипва питие, а другият се грижи за наргилето му. И докато феновете на Ники Михайлов се изкефиха на фотоса, то по-голямата част от онлайн потребителите не останаха особено впечатлени от видяното.

„Какво демонстрира, колко е велик ли?“, възмущават се онлайн потребителите. „Толкова ли не може да си сипе сам“, гневят се феновете. И допълват, че в картинката липсва единствено Алисия, която също да подтичва насам натам и да прислужва на половинката си.

Бдителни фенове обаче забелязаха, че певицата май също е наоколо, просто не иска да се показва в кадър. Певицата е публикувала своя снимка от Каварна, а бърза справка показа, че басейнът на хотела й много прилича на басейна от снимката на Ники Михайлов.

Явно двамата продължават да са все така влюбени и да се наслаждават един на друг, доволни са феновете им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар