Ники Михайлов разкри истината за отношенията си с Николета Лозановa

Гласувайте за статията

Вратарят най-сетне проговори за отношенията си с бившата си половинка

Ники Михайлов проговори за отношенията си с Николета Лозанова

Ники Михайлов проговори за отношенията си с Николета Лозанова

В последните дни основното, което се коментира в светското пространство, е новината за възможния разпад на брака на звездната двойка Валери Божинов и Николета Лозанова. И разбира се, където се появи името на плеймейтката, няма как да не бъде намесено и това на бившата й половинка и съотборник на Божинов – Николай Михайлов. Според слуховете проблемите в брака на Божинови са именно по вина на вратаря, който бил подновил старата си връзка с Николета.

Очевидно изнервен от спекулациите по негов адрес и интригите, в които го забъркват, Михайлов реши ясно и категорично да даде отговор на въпроса с Николета ли е или не. „Не ме замесвайте с хората и истории, с които нямам нищо общо!“, категорично заяви Ники специално за „Блясък“. С което даде ясен и точен отговор на всички, които се вълнуват дали футболистът се е събрал с бившата си или не.

Припомняме ви, че откакто се появиха слуховете за края на брака между Божинов и Лозанова, името и на двамата беше забъркано в какви ли не любовни афери. И докато за Валери се говори само, че е започнал отново да бройка момичетата, то за Николета се чу, че отново е решила да се събере с голямата си любов Ники Михайлов. Нещо повече, част от феновете дори заподозряха плеймейтката, че е бременна от вратаря. Слух, който беше категорично опроверган от самия Михайлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар