Ники Михайлов предизвика дръзко президента с Ice Bucket Challenge

Ники Михайлов се заля с вода, предизвика и президента с Ice Bucket Challenge

Ники Михайлов се заля с вода и отправи дръзко предизвикателство към държавния глава Росен Плевнелиев. Спортистът отговори на закачката за Ice Bucket Challenge и сподели видео, на което се залива с кофа ледена вода. Преди това обаче самият той отправи предизвикателство за ледена кофа не към един, а към цели трима лидери. Той предизвика баща си Боби Михайлов, собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев и държавния глава Росен Плевнелиев да се залеят с кофи ледена вода. „Имате 48 часа да го направите“, заяви Ники Михайлов.

Футболистът е поредната звезда, която се включи в инициативата Ice Bucket Challenge, в подкрепа на онкоболните от цял свят. Преди него предизвикателството приеха Стилиян Петров и Димитър Бербатов.

Ники Михайлов се заля с ледена вода
Ники Михайлов се заля с ледена вода

Стилиян Петров отправи предизвикателство към Джон Тери, Фабиан Делф и Мартин Петров. Самият той преживя тежки години на битка с левкемията, но успя да се справи с коварната болест и вече е в ремисия. Бившият му съотборник Мартин Петров на майтап заяви „Няма начин“, под видеото с предизвикателството. Стилиян Петров обаче му даде ултиматум от 24 часа, за да се полее с ледената кофа.

Футболистът предизвика Росен Плевнелиев
Футболистът предизвика Росен Плевнелиев

Подобно предизвикателство получи и Димитър Бербатов, който пък предизвика Жоао Моутиньо, Патрис Евра и Неманя Видич.

Григор Димитров от друга страна предизвика приятелката си Мария Шарапова, Крис Кермод и Дарън Кейхил, за да вземат участие в благотворителната инициатива.

Дали президентът ще приеме предизвикателството на Ники Михайлов предстои да видим тепърва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.