Ники Михайлов празнува?! Ето как се забавлява след края с Алисия

Гласувайте за статията

Ники Михайлов едва ли празнува, но пък очевидно се забавлява отлично и без Алисия

Ники Михайлов, ти да не би да празнуваш?!

Ето как беснеят феновете на Алисия в мрежата, видя Kliuki.net. Никой не би повярвал в това твърдение, ако самият футболист не изглеждаше толкова широко усмихнат в компанията на готвача си.

Ники Михайлов

Наздраве, Ники, добре се забавляваш!

Да, очевидно се забавлява отлично с класно вино и специалитети, а компанията на Алисия е малка подробност. Открай време синът на Боби Михайлов си е чревоугодник.

Той дори обичаше да готви на звездата и на нейния син Валерко. Чувстваше ги толкова близки, че ги беше взел под крилото си като едно истинско семейство.

Но какво се случи после… Приказката свърши!

Алисия тъкмо повярва на мъж, след като Валери Божинов я нарани жестоко в миналото и ето ти неприятна изненада. Любимката на почитателите на чалгата определено нямаше как да преглътне за пореден път униженията.

Изневерите на Ники Михайлов не са една или две, но този път явно чашата е преляла. Но ако се уповаваме на неговите думи, тя е била единствената жена в сърцето му за тези четири години.

А в леглото?!

Този въпрос циркулира в нета и няма как да не го споменем. За жалост Алисия и Ники пак са в историята като двойка, а само преди месец си гукаха като гълъбчета и бяха забелязани в заведение.

Тяхната взаимност правеше впечатление на околните и те споделят, че сега явно се опитват да потулят истината заради Валерко. Все пак е дете и искат да му щадят психиката.

Не стига, че татко му го изостави, слагайки рога на Алисия с Николета, а сега да получи още един такъв удар – би било наистина травмиращо.

Но пък Ники Михайлов не създава усещането, че е тъжен, дали въобще му липсва Алисия?!

Вижте сами и преценете!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар