Ники Михайлов поздрави Алисия с песен, фенове зоват: Върни си я!

Гласувайте за статията

„Личи си, че не се чувстваш добре искаш ли да поговорим за това! Мразя да те виждам такава…“, гласи парчето, което постна Ники

Ники Михайлов

Ники Михайлов към Алисия: Говори с мен

„Скъпа, кажи ми какво да направя, за да те накарам да говориш за това! Били заедно твърде дълго, за да ми мълчиш. Кажи ми какво искаш да направя, за да ти помогна… за да ми помогнеш…. за да ти помогна….“ Това гласи част от текста на парчето „Enough said“, което Ники Михайлов постна на стената си във Фейсбук преди няколко часа, видя Kliuki.net.

За всички стана ясно, че националният вратар посвещава песента на Drake ft. Aaliyah на отношенията си с Алисия. Ники няма навика да поства песни на стената си и досега никога не го е правил. Това недвусмислено говори, че повод за публикуване на парчето е раздялата му с Алисия и опит да й каже нещо чрез песен. Феновете на Михайлов доловиха това и веднага коментираха поста му.

Ники Михайлов

Фенове към Ники: Върни си я!

„Ники, върни си я!!“, „Върнииии сии яяяяя…..!!!!!!“, гласят повечето коментари на стената на Михайлов.

„След раздялата Алисия избягва да комуникира с Ники, отговаря му лаконично с „Добре съм“, „Няма проблем“, „Всичко е ок“. Той я познава много добре и знае, че Алисия се чувства зле, иска да й помогне, но тя не му позволява“, разказват близки приятели на Ники.

Това обяснява и защо Михайлов е постнал именно „Enough said“, в която се пее: „Личи си, че не се чувстваш добре, кажи ми, искаш ли да поговорим за това! Казваш, че много мисли ти се въртят в главата – седни, да поговорим! Мразя да те виждам такава…“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ники Михайлов поздрави Алисия с песен, фенове зоват: Върни си я!”

  1. Lily

    май 30. 2013

    Lichi si, che ste mnogo prosti!!!Chetete mu saitovete I vzimate samo tova ot koeto moje da napravite intriga?? Kak ne ste ZABELIAZALI, che postoianno postva na stenata si PESNI???????????????

    Reply to this comment

Добавете коментар