Ники Михайлов показа видео от райския си палат!

Ники Михайлов показа видео от райския си палат!
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов показа палата си във Верона на живо в клипче с кратка обиколка – от кристално чистия басейн до уникалната гледка

Ники Михайлов показа палата си

Ники Михайлов показа палата си

Ники Михайлов се похвали с кратко обзорно клипче от райския си палат във Верона, видя преди броени минути Kliuki.net. Националният вратар не крие охолния си живот и наскоро показа няколко снимки от прекрасната си къща в покрайнините на италианския град.

Сега той се похвали и с видео, снимани с телефона му. В клипчето по-долу ще видите невероятната гледка, откриваща се от склона, на който е кацнала къщата на Ники Михайлов.

Видео обиколката започва от лятната градина с меките диванчета и удобни шезлонги през кристално чистия басейн и минава през езерото Гарда и южните склонове на Алпите.

„Paradise“ („Рай“) – така Ники Михайлов е коментирал клипчето от райския си палат.

Припомняме, че националният вратар се измести от Енсхеде във Верона, след като подписа договор с ФК Верона. Докато играеше за Твенте, футболистът също не живееше никак зле в Холандия.

Във Верона обаче на Ники Михайлов му харесва повече, най-вече заради топлото време. Не по-малък плюс е заплатата на националът в отбора. Докато беше в Твенте, синът на Боби Михайлов взимаше 30 хиляди евро на месец – това бе най-високата заплата в отбора. Договорът му във Верона е за 1 година, като по всяка вероятно намеът на палата край езерото се поема от отбора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар