Ники Михайлов показа дома си, съветват го да си наеме дизайнер

Ники Михайлов показа дома си, съветват го да си наеме дизайнер
5 (100%) 1 vote

Спортната звезда показа дома си

Спортната звезда Ники Михайлов показа дома си. Шампионът отвори вратите на просторното си жилище и доста изненада с вкуса си. Претрупаните стаи и твърде кичозния стил, накара мнозина от почитателите му да се изненадат. А някои дори го посъветваха да си наеме дизайнер.

Просторният дом на футболиста е декориран в доста еклектичен стил. Мебели от различни стилове, ярки стени и силно контрастиращи елементи преобладават в дома му. Вместо да заложи на светлите и пастелни тонове Михайлов набляга на червено, тъмнобежово и тъмнокафяво. Спортистът държи да бъде индивидуалист дори и в обзавеждането на дома си. И изразява по доста нестандартен начин вижданията си за стил.

Ники Михайлов показа дома си

Ники Михайлов показа дома си

Все пак ергенския дом на футболиста не е съвсем лишен от чар. По стените на някои от стаите висят картини на известни художници, а мебелите са уникална пъстра смесица от модерен и ретро стил.

 

fenove

Фенове му препоръчаха да си наеме дизайнер

Феновете на футболиста обаче са категорични, че той има спешна нужда от интериорен дизайнер, който да преобзаведе дома му. А други изкоментираха навика му да ходи с обувки у дома. Спортистът обаче нехае за мненията на феновете си относно интериора в жилището му. И с усмивка приема коментарите по този повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар