Ники Михайлов и Алисия се местят в Турция (+Видео)

Ники Михайлов и Алисия се местят в Турция (+Видео)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов ще играе в турски отбор, ще живеят там с Алисия

Ники Михайлов и Алисия

Ники Михайлов и Алисия ще живеят в Турция

Ники Михайлов и Алисия се местят в Турция, узна ексклузивно само и единствено Kliuki.net. Трансферът на националния вратар вече е факт, макар все още да се пази в тайна от медиите.

По наша информация от сигурен източник, футболистът вече ще играе за престижния турски „Трабзонспор“. Клубният тим е един от най-стойностните и уважавани отбори, като редовно се класира в европейските първенства.

Още по-радостната новина за феновете тук е, че Ники Михайлов заминава с Алисия. Двамата ще живеят заедно в черноморския град Трабзон, узна Kliuki.net.

Ники Михайлов и Алисия

Ники Михайлов подслаза и в мрежата

За 3-годишната им връзка досега вратарят се е местил в няколко отбора, но никога не е взимал Алисия със себе си. Този път обаче и двамата са се решили на тази сериозна стъпка и дори подсказаха за това в социалната мрежа.

Ники Михайлов публикува фото от самолета на турска авиолиния и написа на гаджето си: „Алисия, това е нашата компания“. Фолк певицата също загатна, че заминава да живее в Турция с Ники.

По всяка вероятност Валерко също ще бъде с тях. Футболистът го приема като собствен син и за пореден път го доказа. Само преди няколко дни той публикува кратко клипче заедно с малкия Валери и Алисия.

„Отиваме с бандата на вечеря… Време за семейството“, написа Ники Михайлов, с което подсказа, че приема Алисия и Валерко за свое семейство. А синът на певицата буквално обожава вратарят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар