Ники Михайлов и Алисия освиркани в дискотека

Гласувайте за статията

Ники Михайлов и Алисия не бяха приети радушно от феновете

Ники Михайлов и Алисия

Алисия по време на участието

Ники Михайлов и Алисия бяха жестоко унизени по време на последното си посещение в известна столична дискотека. Случката се разиграла по време на участие на певицата в нощното заведение, в което се повил и вратарят.

Естествено, Алисия нямаше как да пропусне този факт и побърза да обяви на всеослушание, че гаджето й е в дискотеката. И за да демонстрира пред всички колко голяма е любовта им, заяви, че поздравява със следващата песен „моето аморе мио Ники Михайлов“, видяха от Hotarena.net.

Твърде явното парадиране с уж истинските й чувства обаче не се хареса на гостите на заведението и те го показаха, при това доста бурно. Вместо аплодисменти, показната проява на чувства от страна на Алисия й докара единствено и само освирквания.

И за да бъде излагацията пълна, и Ники Михайлов, и Алисия, бяха кьор кютук пияни, разказват шашнатите очевидци. Двамата за нула време обърнали две бутилки с марково шампанско и една с не по-малко скъпо уиски. Край сепарето им пък се кълчели две полуголи танцьорки, които не спирали да мятат салфетки над главите на вратаря и изпълнителката.
След по-малко от два часа, Михайлов-младши едвам си стоял на краката от погълнатото огромно количество алкохол. Наложило се бодигардовете му да го придържат, за да не се строполи на земята и резилът да стане пълен.

Това съвсем преля чашата на търпимост на феновете и те изпратиха с още по-бурни дюдюкания пияния вратар. Който след само няколко дена ще трябва да излезе и да пази за националния ни отбор в решаващата евро квалификация с Малта.

Интересно как точно смята да го направи, при положение, че не излиза от дискотеките, беснеят форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар