Ники Китаеца през сълзи: Продадох се на Азис, бях изнудван!

Гласувайте за статията

Ники Китаеца разказа за първи път всичко, което се е случило между него и Азис

Ники Китаеца и Азис са имали пиар връзка, обяви самият той в ефира на Биг Брадър Олл Старс, видя Kliuki.net.

Не че това не го знаеше почти цяла България, но за първи път бяхме свидетели на тъжната изповед на Ники Китаеца, който призна, че е участвал в тази история за пари.

Ники Китаеца

Ники Китаеца издаде всичко за историята си с Азис

Продадох се, трябваше да издържам семейството си, бях млад и не можех да откажа на съблазнителното предложение, разказа той в изповедалнята пред Биг Брадър и останалите съквартиранти. Ники Китаеца получил оферта от Азис да се снимат за корица на списание, където щяло да пише, че двамата са гаджета.

Така официализират отношенията си пред света, а от там нататък всичко тръгнало като лавина.

Допреди това Ники Китаеца бил просто шофьор на Азис. Постоянното му присъствие по участия около Азис създало впечатление в околните, че те са двойка.

И понеже Азис отдавна раздухва тази версия, как си пада по своя пол, хората веднага се връзваха на тези слухове. Така или иначе, Ники Китаеца се облажил покрай Азис достатъчно, харесвала му славата, но в един момент усетил, че вече не е себе си и трябва да сложи край.

Спечелил тлъста сума в Сделка или не, той решил, че вече е време окончателно да приключи с Азис. Азис се обидил, дори повдигнал въпроса за парите, които е взел, защото по думите му, се полагали и на него. Това изнудване се разминало, Ники Китаеца не поддал и си прибрал чека, продължавайки напред, свободен да може да излиза с половинка, която обича.

Две години Азис не проговорил на Китаеца, докато не се родило детето му. Накрая го посетил у дома, гушнал бебето и се разплакал.

От тогава обаче Ники Китаеца и Азис са дистанцирани, а сега фолк певецът ще бъде неприятно изненадан да чуе как маската му падна заради разкритието на бившия му приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар