Ники Кънчев се подигра с Пламен Медаров: Пенка е по-умна от теб

Ники Кънчев се подигра с Пламен Медаров: Пенка е по-умна от теб
5 (100%) 1 vote

Биг Брадър си направи нечовешка гавра с незнанието на участника от ВИП сезона

Липсата на образование на Пенка – момичето с ромски произход, което беше изгонено от Къщата на Биг Брадър, предизвика оживени дискусии сред зрителите. Фактът, че бившата кандидатка за Мис България едвам е завършила четвърти клас и не знае елементарни исторически понятия като годината на създаване на българската държава, определено не се хареса на феновете.

Пенка била по-умна от Пламен Медаров

Пенка била по-умна от Пламен Медаров

Естествено, от продукцията побързаха да се възползват от неграмотността на Пенка и да се позабавляват. И то не как да е. Биг Брадър даде на вече бившата съквартирантка станалата популярна от ВИП сезона мисия „5 от 15“. Т.е. ромката получи 15 въпроса, свързани с България и трябваше да отговори правилно поне на 5. Нещо, с което тя се справи учудващо прилично. Пенка даде точни отговори на цели 7 като по този начин задмина Пламен Медаров, от когото всъщност тръгна играта.

Това провокира дори и Ники Кънчев да се подиграе с бизнесмена, който не знаеше истинското име на Васил Левски. „Медаров, 7 от 15. Ти даде 5 от 15. Май Пенка е по-умна от теб“, злорадстваше водещият. Естествено, думите му доста жегнаха Пламен и това си пролича от застиналата му физиономия, коментират зрителите.

Вижте сами, изпитът на Пенка започва от 47 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар