Ники и Алисия пак заедно?! (Изненадваща развръзка)

Гласувайте за статията

Ники и Алисия не могат един без друг и рано или късно ще са отново заедно, твърди гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова

 

Невероятно, но Ники и Алисия отново заедно?!

Това, което се надяваха хилядите им фенове, може и да се окаже самата истина.

Ники и Алисия пак заедно?! Двойката скоро  ще се събере, твърди Теодора Стефанова

Ники и Алисия пак заедно?! Двойката скоро ще се събере, твърди Теодора Стефанова

Първо обаче трябва да се сбъдне прогнозата на гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова. Тя е сто процента сигурна, че Ники и Алисия въобще няма да спрат да интригуват като двойка, защото съвсем скоро ще се съберат и ще си дадат нов шанс, пише „Монитор”.

Звездите се разделиха наскоро и от тогава почитателите на Алисия буквално потънаха от мъка. Певицата ги увери, че самата тя се чувства отлично и дори се радва, не е в депресия. Те обаче настояват Ники Михайлов да си я върне, защото никой не очакваше, че ще се стигне до тук…

Каква е точната причина за края на връзката между Ники и Алисия, още не се знае категорично, но неговите изневери или нейните забежки са сред най-често коментираните. Множество версии се лансират ежедневно, а футболистът продължава да си прави пас и да не обсъжда темата. Алисия също мълчи, а само дни преди да скъсат, Ники увери всички, че дрехите й са в гардероба.

Ако Теодора Стефанова е права, Ники и Алисия даже може и дете да си родят, а изпълнителката щяла да прости на Николета окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар