Невероятна трансформация: Британка се стопи, за да засенчи близките си

Гласувайте за статията

Невероятна трансформация: Британка пръсна 10 000 долара за операция, благодарение на която отслабна и днес е красива и елегантна като сестрите си.

Холи Макхейл е най — малката от четирите сестри в семейството си. И най — дебелата. Тя тежи повече от 160 килограма, докато сестрите й са слаби и привлекателни. Тя от малка страдала от това и дори по-късно това й пречи да води нормален живот. В един момент Холи стигнала до там, че поискала да премахне от семейния албум снимка от сватбената церемония на най-голямата си сестра, където с огромните си форми засенчва всички. След което започнала една невероятна трансформация.

Холи започнала да трупа килограми след смъртта на баща си. Тя била на единадесет години и туширала мъката си по него посредством тъпчене с всевъзможни сладки и висококалорични храни. Накрая си спечелила огромно и пищно тяло. Спомените й от тези времена са горчиви: „Трудно ми беше дори да си поемам дъх и се притеснявах да излизам навън. В един момент прекарах три месеца в къщи, ужасявах се да изляза през входната врата.”, разказва тя.

Американка топи килограми, за да засенчи сестрите си

Американка топи килограми, за да засенчи сестрите си

Пробва много диети, но установява, че след всяко отслабване качва нови, дори повече килограми. И решава да се подложи на операция.

„Знаех, че това е правилното решение, но семейството ми беше притеснено повече от мен.“

След операцията през януари 2012 г., по време на който лекарите отстраняват три четвърти от стомаха й, Холи започва бързо да намалява теглото си. Но и се старае да се храни здравословно, благодарение на което постига невероятна трансформация.

Холи претърпява невероятна трансформация

Холи претърпява невероятна трансформация

 

Преди три месеца Холи срещна и любовта на живота си. „Той е невероятно благороден и знае всичко за моята загуба на тегло. Винаги твърди, че ще ме обича, без значение колко килограма тежа — аз съм невероятно щастлива.”

Днес отслабналата дебеланка е доволна от вида си и е щастлива, че е красива като сестрите си.

„Аз съм толкова горда с новото си тяло. Чувствам се по-спокойна и по-енергична, и вече няма да се притеснявам, че съм грозна, в сравнение с моите сестри.”, споделя още Холи.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар