Неузнаваема! Вижте как се промени Лин от „АЛФ“ през годините

Неузнаваема! Вижте как се промени Лин от „АЛФ“ през годините
5 (100%) 1 vote

Актрисата Андреа Елсън е неузнаваема

Минаха повече от 23 години откакто актрисата Андреа Елсън спря да се изявява на малкия екран в хитовата поредица „Алф“. Мнозина се питат какво се е случило с любимката на цяло поколение фенове на сериала.

Андреа Елсън изуми с промяната си

Андреа Елсън изуми с промяната си

След края на поредицата Андреа се изявява в основно в епизодични роли, най-известните, сред които са вероятно в „Женени с деца“ и „Стъпка по стъпка“.

През 2004 година актрисата окончателно се оттегля от киното и се посвещава на семейството. През 1993 година тя вече е омъжена за асистент-режисьора на „Алф“ Скот Хопър. Само 4 години по-късно семейството се сдобива с дъщеря – Клер. А раждането й се превръща в основната причина актрисата да прекъсне окончателно телевизионната си кариера.

Днес Андреа е щастлива съпруга и майка, а феновете на поредицата с изумление разбират, че тъмнокосата красавица толкова е пораснала. „Не мога да я позная, сякаш е съвсем друг човек“, пишат просълзени фенове на сериала.

Преди няколко години Андреа засне специална фотосесия, на която показа дъщеря си. Малката Клеър изумително прилича на майка си.

„Толкова са сладки и така си приличат“ умиляват се почитатели на екранната Лин Танер. И с носталгия си спомнят времето, когато 44-годишната актриса се снимаше в „Алф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар