Неузнаваема е! Виж Малина без фотошоп!

Гласувайте за статията

Фолк певицата направо стъписа феновете си

Фолк певицата Малина направо уплаши феновете си. Изпълнителка бе хваната в кофти момент в кадър и лъснаха всичките й бръчки.

Малина уплаши феновете

Малина се показа без фотошоп!

Въпреки че редовно се подлага на различни разкрасителни и подмладяващи процедури, изпълнителката изглежда доста стряскащо и остаряла. За разлика от грижливо обработените й с фотошоп снимки, на които направо цъфти от младост.

Самата фолк дива рядко се показва напълно натурална. А още по-рядко си позволява да прави муцуни пред камерата.

На последното си участие обаче певицата се показа в нова светлина. И докато пращаше целувки на феновете си през обектива, лъснаха всичките й бръчки. До една.

„Хорър!“, пишат стъписани интернет потребители, видели снимките на певицата. И отбелязват, че за годините си, в лице изглежда доста стара. За разлика от повечето си колежки Малина изглежда не битува на убеждението, че трябва да остане млада на всяка цена. И по тази причина не изглежда да се е подлагала на разкрасителни операции.

За разлика от колежките си Галена и Емилия, които се стараят да скрият всяка новопоявила се бръчка с ботокс Малина разчита основно на фотошоп. Тъй като дори и с тонове грим по лицето, фолк звездата изглежда направо стряскащо без него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар