Нети вече се готви за сцената

Гласувайте за статията

Нети стана майка преди един месец, но вече е напълно възстановена и се готви за сцената. Никой не би предположил, че изобщо е била бременна. Блондинката смята, че бързото възстановяване се дължи на добрите й гени, които се надява да наследи малката й дъщеря. По време на бременността си, Нети качва много малко килограми и затова не й костваше никакви усилия да възстанови бързо слабата си фигура. Снимките показват, че младата майка има идеални пропорции, на които би завидяла всяка манекенка.

Хубавицата не иска да губи време и смята да продължи изявите си, като планира нещо много атрактивно. Двамата с Дони ще зарадват феновете си с новата си песен “Както ви харесва”, която ще изпеят на годишнината на БГ радио. Талантливият певец показа на всички радостта си от раждането на малката си дъщеря и дори пожела да повият бебето с неговото бебешко одеалце.

Както писахме, малката се роди с перфектни мерки и в отлично здраве. Името на бебето, двамата избрали след дълги размисли, но все пак единодушно решили, че Лилия е красиво българско име, което ще носи късмет на малката им дъщеря. Щастливите родители се чувстват идеално в новата си роля и даравят всеки ден с любовта си малката Лилия, за която всички смятат, че ще наследи красотата на майка си и таланта на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Нети Добрева колабира в Като две капки вода? | alternativno.net - 18.03.2014

    […] ексклузивно Kliuki.net. Зрителите също забелязаха, че Нети не се чувстваше добре, и малко след това тя изчезна от […]

Добавете коментар