Непростимо! Иван озлобя срещу Вихра в „Къртицата” (ВИДЕО)

Двамата водещи дразнят зрителите, но Иван Христов просто прекали, категорични са те

 

Вихра е изумена от гаврата, която бившата й половинка Иван, й спретна в ефир. Кой би очаквал, че той ще занимава зрителите с циничното си отношение към жените, което явно е получил след брака си с Вихра?!

По време на лайфа на новото риалити „Къртицата” се обсъждаха кой е вероятният заподозрян сред участниците.

Иван озлобя в ефир и взе да пръска отрова по адрес на женския пол
Иван озлобя в ефир и взе да пръска отрова по адрес на женския пол

Певицата Емануела изрази мнение, че това трябва да е мъж, защото силният пол по принцип се владее повече и се води от разума, а не от емоциите си. Някои се съгласиха с нея, други не, но водещият Иван Христов допусна жесток гаф. Той взе да бълва отрова въз основа на личен опит и нагласа, което най-малкото е непрофесионално, а второ е повече от смешно, коментират го усърдно в мрежата.

Иван изплю по особено грозен начин своята „истина” и зашлеви дамите, които присъстваха. „Къртицата не може да е мъж, това може да е само жена, само тя може да лъже, така че никой да не разбере, само тя е толкова коварна, че да си плете игрите и никой да не се усети!”, категоричен беше Иван. Звездите замлъкнаха, а Андрей се опита да замаже конфузната ситуация, защото усети, че партньорът му малко прекалява с драмите. За всички стана ясно, че Иван говори с горчивина за предишната си съпруга, но толкова злоба никой не е подозирал, че все още може да се съдържа в думите му.

Зрителите буквално го разкъсаха с коментари, а дружки на Вихра веднага разбраха, че това са камъни в нейната градина. „Как не го е срам! Да сипе такава жлъч, докога ще продължава?!”, „Намерил откъде да плюе по Вихра, излага се като кифладжия!”, гласят реакциите. Това, което Иван си позволи, всички определят като непростимо.

А вие как смятате?

4 коментара
 1. Росица Иванова казва

  МОЖЕ БИ ИМА ПРЕДВИД НЕ ВИХРА А ХИТРУ6АТА ИРИНА ТАТА СИ МИСЛЯ АЗ…

 2. Ани казва

  Аз пък си помислих за Ирина. Общоизвестно е, че Вихра и Иван живееха дълги години на съпружески начала, а бяха семейство едва година. Вихра не е отричала, че при предложението от страна на Иван е попитала дали не избързват, така че ми се струва нелепо да е оплитала Иван в коварство и интриги, за да постигне своето. Вв висящото ѝ положение на партньор без брак, каквото е било дълги години, не е имала много възможности за шиканиране, тъй като всеки момент са можели да ѝ бият шута, както и стана в последствие.

 3. ADI казва

  Той се издаде в четвъртък като каза, че Къртицата е мъж.

 4. Eli Ivanova казва

  sled vreme I drugata 6te e kartica.6tom si pozvolyva the plue po maikata na deeto si.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.