Непростимо! Ето как тази актриса скандализира Оскарите

Гласувайте за статията

Дженифър Лорънс си спечели в един ден статуетка и стана за резил пред целия свят

 

Младата актриса Дженифър Лорънс успя да скандализира церемонията по връчването на „Оскар”-ите.

Дженифър Лорънс възмути света с поведението си на Оскарите

Дженифър Лорънс възмути света с поведението си на Оскарите

Тя първо падна и предизвика съжаление сред останалите гости, а единствен Хю Джакман й се притече на помощ.

Резилът й стана достояние на целия свят, а някои дами побързаха да коментират, че Дженифър е станала жертва на дългата си рокля. В желанието си да бъдат елегантни и шикозни известните често стават обект на критика заради тоалетите си, които избират. 22-годишната звезда обаче бързо се окопити и с гордо вдигната глава прие статуетката, с която беше отличена за главна женска роля в „Наръчник на оптимиста”. Тя се превъплъти в ролята на младата вдовица Тифани.

Преди да си вземе наградата Лорънс се спъна и падна

Преди да си вземе наградата Лорънс се спъна и падна

След излагацията си Дженифър явно все пак беше раздразнена и реагира пред журналистите, които запечатаха спъването й и го разпространиха по всички агенции. С усмивка на лице тя отправи такова „послание“ с три пръста, което обикновено не е типично за тази ВИП среда и много от присъстващите се възмутиха от поведението й. В мрежата Дженифър също е доста оплювана. „Да не е на рок концерт?! Защо се държи така?”, „Просто не й беше ден на момичето!”, „За мен и наградата й не беше заслужена, толкова е безлична, а накрая с това съвсем прекали!”, гласят реакциите.

Снимката с циничния жест може да видите тук ->  http://www.justjared.com/2013/02/25/jennifer-lawrence-middle-finger-flash-in-oscars-press-room/

А вие как ще коментирате изцепката на Дженифър Лорънс?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар