Неостаряваща! Вижте Брук от „Дързост и красота“

Гласувайте за статията

Актрисата е вече 25 години на екран, но не се отказва

Повече от 25 години актрисата от „Дързост и Красота“ Катрин Кели Ланг радва зрителите с участието си в сериала. Позната по целия свят Брук Лоугън вече е на повече от 50 години, но изглежда все така млада. Фенове на актрисата се шегуват, че любимката им сякаш просто не остарява. Вярно е – Катрин изглежда все така жизнена и активна, както в първите години от участието си в сериала.

Катрин Кели Ланг преди и сега

Катрин Кели Ланг преди и сега

Малцина помнят актрисата, преди да изгрее в „Дързост и Красота“. Катрин има зад гърба си още три филмови роли, но след старта на сапунената лента се посвещава изцяло на образа на Брук Лоугън. Подобно на героинята си Катрин сякаш не е остаряла. Най-обичаната и в същото време най-мразена актриса в лентата Ланг възхищава публиката с безупречната си форма.

С Рон Мос в първите години на  "Дързост и Красота"

С Рон Мос в първите години на „Дързост и Красота“

Въпреки че вече е на 50 актрисата продължава да изглежда все така младолика. И дори се шегува, че смята да остане в сериала до края на живота си.

Катрин днес

Катрин днес

„Докато сериалът има нужда от Брук, аз съм насреща. Може би някой де ще гледаме как героинята ми съветва внуците си за тайните на любовта.“, казва в свое интервю актрисата. И допълва, че противно на екранните битки, които води с някои от колегите си в живота се разбира прекрасно с тях и ги чувства като свое второ семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Неостаряваща! Вижте Брук от „Дързост и красота“”

  1. Mariq Koleva

    ян. 27. 2013

    super e

    Reply to this comment

Добавете коментар