Неостаряваща! Мис Вселена Апасра Хонгсакула и на 70 е като на 18

Гласувайте за статията

Мис Вселена Апасра Хонгсакула вече е почти на 70, а изглежда като на 18

Мис Вселена Апасра Хонгсакула се превърна в световен феномен. Красавицата вече е на почти 70 години, а изглежда на 18. Причината за това не са пластични операции /Мис Вселена 1965 никога не си е правила такива/, а уникален ген, който й позволява да остане невероятно млада. Дори и на 70.

През 1965 г., Апасра Хонгсакула, която е от Тайланд, представлява страната си на конкурса Мис Вселена. Тя прави голямо впечатление на жури и публика и печели безапелационна победа. Всъщност, тя е първата жена от Тайланд, която гордо носи тази титла. И до днес е смятана за една от най-красивите жени в страната си. Тогава, а и сега.

Апасра Хонгсакула  e истински феномен

Апасра Хонгсакула e истински феномен

Преди няколко месеца местен журналист решава да се срещне с живите носителки на титлата мис Тайланд, за да проследи историята на живота им. Какво е неговото удивление, когато се запознава с Апасра Хонгсакула – жена без възраст и при това непроменена повече от 50 години.miss 2

По време на интервюто тя отговаря на редица въпроси — омъжена ли е, раждала ли е, правила ли си е пластични операции и как така не е остаряла. Отговорът е прост — никога не е променяла лицето си със скалпел, не яде зърнени храни, а се храни само с плодове, зеленчуци, риба и водорасли.

Вярвате ли, че тази мис Вселена е почти на 70?

Вярвате ли, че тази мис Вселена е почти на 70?

Апасра Хонгсакула се превърна в истински феномен след излизането на статиите и новите снимки с нея. На последните нейни снимки, които се разпространиха по социалните мрежи тя изглежда невероятно и дори малко смущаваща.miss 2

Странният момент е, че Апасра не е остаряла с нито един ден, въпреки че от нейната победа до днес е минал почти половин век. Както всяка жена на нейната възраст, тя би трябвало да има посивяване на косата, бръчки и отпуснато тяло. Но на 67-годишна възраст тя изглежда почти идентичен като през 1965-та година.

miss 4

Странно или невероятно, преценете сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар