Нели Рангелова премина в отбора на силиконките

Нели Рангелова премина в отбора на силиконките
5 (100%) 1 vote

Чаровницата Нели Рангелова не крие, че има силикон в бюста, както и ботокс в челото. За разлика от много други, тя не смята, че това трябва да се пази в тайна, още по-малко човек да се срамува. Живеем във времена, в които понятия като “силикон” и “ботокс” са известни и на малките деца. Много малко са светските дами, които остават напълно естествени, без да планират корекции. Нели изглежда превъзходно за годините си и се поддържа с масажи, качествена козметика и редовни посещения при дерматолог. Не се ограничава с диети, но се старае да се храни здравословно, наблягайки на плодовете и зеленчуците.

Красавицата признава, че привлекателната й визия изисква много грижи, жертви и ограничения от всякакво естество. Специалните процедури, които певицата си прави при специалист, поддържат кожата й мека, еластична и опъната. А за всичко останало се грижи сама. Нели е на 53 години, но никой не може да й даде толкова, тя видимо младее. Дали е ген или се дължи на ежедневните й грижи, знае само певицата. Нели не обича да се поти във фитнеса, но за сметка на това обича разходките. Предпочита да релаксира с масажи и не се лишава от подобни глезотии. Нели е една от най-красивите родни певици, познати на целия български народ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Нели Рангелова в снимки (Преди силикона и пластичните операции) | alternativno.net - 10.04.2014

    […] Нели Рангелова е просто неузнаваема след пластичните операции. Естрадната дива винаги е била стилна и красива жена, но след пластиките сякаш е друг човек. През последните години Нели очевидно си е правила доста корекции. Липсват бръчките по лицето и шията, торбичките под очите, ситните бръчици около тях и дори плоския й бюст. […]

Добавете коментар