Нели Петкова няма да напуска “Ку-Ку бенд”

Беквокалистката на Слави остава в шоуто. Тиражираните слухове в медиите, че хубавицата ще търси самостоятелна кариера, са напълно опровергани. Нели се чувствала страхотно в компанията на Слави и другите момчета от бенда. Новата й песен “Един въпрос” стана повод за въпросните слухове. Успехът на певицата не я е главозамаял и тя няма намерение да се оттегля от телевизията. Продължава с изявите си в “Шоуто на Слави”, както до сега.

Самата тя признава, че е останала изненадана от твърденията в медиите, че ще напуска шоуто. Изненадани останали и колегите й от Би Ти Ви. Бекволистката е доволна от отношенията си със Слави и не се оплаква от арогантното му държание. Явно е въпрос на навик и здрави нерви. Колегите на Слави познават избухливия му нрав и се съобразяват, колкото е възможно. Не една и две беквокалисти са напускали високия водещ. И всичките са посочвали, като причина за решението си, конфликтите си със Слави.

Характерът на тв звездата на Би Ти Ви, му спечели доста врагове, сред които и някои известни личности. Не е тайна, че много светски личности отказват участие в продукцията, защото се страхуват от неудобните въпроси. А Слави е много остроумен, когато не става въпрос за неговия живот и кариера. Рейтингът му все още е на ниво, нещо, с което не могат да се похвалят много предавания.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Mariana Stoqnova казва

    страхотна песен

  2. Защо Слави изтри гласа на Нели Петкова?

    […] Трифонов окончателно затри Нели Петкова. Дългия смени вокалите на певицата в песента „Няма […]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.