Недопустимо! Христо Сираков обикаля с наследника си из нощните клубове (Снимки)

Гласувайте за статията

Бизнесменът помъкна и сина си по заведения

Един от най-желаните столични ергени Христо Сираков отново скандализира обществото. Видният плейбой бе засечен преди ден на поредното парти в компанията на сина си. Малкият Кристиян и бизнесмена посетиха откриването на нов столичен клуб. И доста изненадаха присъстващите с появата си в бара. В последно време малчуганът доста често обикаля с баща си из нощните заведения в София. Докато бизнесменът се развлича в компанията на млади красавици.

Христо Сираков поведе сина си по нощни заведения (сн. Булфото)

Христо Сираков поведе сина си по нощни заведения (сн. Булфото)

Под въпрос остава как майката на малчугана Ирен Онтева допуска сина й да обикаля по клубовете през нощта. Това не е първият път, в който столичния бизнесмен води със себе си сина си, но съвместните им излизания из нощна София определено възмутиха доста родители.

Бизнесменът не за първи път води сина си по светски купони

Бизнесменът не за първи път води сина си по светски купони

За щастие този път Сираков не бе оставил наследника си в компанията на оскъдно облечени танцьорки, както преди няколко седмици. Компания на бизнесмена и сина му правеше мис България 2011 Ваня Пенева. Красавицата също бе сред гостите в клуба и почти цяла вечер не се отдели от Сираков.Двойката многократно вдига наздравици и тостове, докато цялата маса бе отрупана с алкохолни напитки.

Цяла вечер компания на баща и син правеше Ваня Пенева

Цяла вечер компания на баща и син правеше Ваня Пенева

Решението на Сираков да запознае сина си отрано с нощния живот в столицата, обаче предизвика доста реакции в мрежата. Много от потребителите са на мнение, че е недопустимо толкова малко дете да обикаля късно вечер по клубовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар