Неджля от Листопад и Бали Бей с любов като на кино!

Неджля от Листопад и Бали Бей с любов като на кино!
5 (100%) 1 vote

Неджля от Листопад и Бали Бей се влюбили по време на снимки

Неджля от Листопад и Бали Бей имат любовна история като от сапунен сериал. Двойката шашна всички с новината, че ще се жени, а както се оказа, това не е единствената изненада, която готвят. Слуховете гласят, че причина за неочакваната им сватба е очакването на първото им дете. Засега двамата не са потвърдили, че ще стават родители, но това не попречи на фенките на Неджля от Листопад да започнат с догадките за неочакваната сватба.

Иначе историята на двамата е точно като сапунен сериал. Бурак Йозчивит, по-познат като Бали Бей от „Великолепния век“ отдавна слуша суперлативи за една млада и перспективна актриса–Фахрие Евсен. Играта й в „Листопад“ го пленява, но той дори не е подозирал, че един ден ще се влюби до уши в нея.

Неджля от Листопад и Бали Бей с любов като на кино

Неджля от Листопад и Бали Бей с любов като на кино

Когато двамата се запознават на снимките за сериала „Дневникът на Фериде“ моментално прехвърчат искри помежду им. Но за сериозна връзка и дума не може да става–Бурак е обвързан с Джейлян Чапа, с която се стяга за брак, а булката вече е поръчала поканите и избира сватбената рокля.nedjlia 3

В един момент обаче се случва немислимото. След поредна сцена на ревност, Джейлян зарязва Бурак обвинявайки го в афера с мис Турция Амин Гулше. Причината–красавицата е получила роля в първия му филм, като продуцент. По това време той вече е хлътнал до уши по Фахрие Евсен, но все още не смее да признае чувствата си към нея, заради скандала около провалената му сватба.

Няколко месеца по-късно Бурак Йозчивит и Неджля от Листопад вече са уверени в чувствата си един към друг и са готови за брак. Освен това красавицата ще играе в новия филм на Бурак главната роля, ще танцува и пее в него, а неотдавна той продуцира записа и на първата й песен. И е щастлив, че е открил не само сродната си душа, но и нова звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар