Не я е срам?! Виж как Емануела навря в земята Никола (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Емануела беше от първите, които игра в „Съблечи си късмета”, и там показа липса на акъл и тотално унижение спрямо Никола, възмутени са зрителите

 

Емануела се очертава като една от най-омразните участнички в „Къртицата”!

Преди дни певицата сащиса аудиторията на ТВ7, защото беше една от първите, които се появи в новата игра „Съблечи си късмета”.

Емануела заби в земята Никола в "Съблечи си късмета"

Емануела заби в земята Никола в „Съблечи си късмета“

Първо тя блесна с акъл на килограм, с което доказа, че не е нищо повече от Марияна, която наричаше природно неинтелигентна…

Това, което направи впечатление на всички обаче е, че Емануела не се посрами да навре в земята и любимия си Никола. Той стоеше през цялото време като изтукан, въпреки, че беше част от шоуто гласът му не се чу нито веднъж. Емануела пък през цялото време се закачаше с Елза Парини, на когото викаше „милооо”, показваше особена близост и даже флирт към приятелчето си, но нито за момент нежност към мъжа си!

Милото се оказа Елза Парини, а Никола едва издържаше на свалките

Милото се оказа Елза Парини, а Никола едва издържаше на свалките

Зрителите буквално се хванаха за главата от позите на Емануела, която демонстративно пренебрегваше съпруга си. „Боже, това момче много ще пати с тази Емануела! Как въобще му хрумна да се взима с нея?!”, „Срамота! Да се лигави така пред Никола, а той милият стои и си трае, какво да каже…”, обсъждат я ожесточено в мрежата.

Видеото ТУК разкрива достатъчно от позорното поведение на Емануела – затова вижте как се отнесе тя към Никола!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар