Не се спря! Николета пак се мъчи да се мери с Ники Михайлов!

Гласувайте за статията

Плеймейтката за пореден път гледа да не остане по-назад от бившата си любов

Николета Лозанова пак побърза да се изфука с ваканцията си

Николета Лозанова пак побърза да се изфука с ваканцията си

Изглежда твърдението, че старата любов ръжда не я хваща, ще се окаже повече от вярно. Или поне в случая на Николета Лозанова, вече Божинова и бившата й половинка Николай Михайлов. Двамата се разделиха преди години, но очевидно плеймейтката все още се интересува от вратаря, който по думите на запознати, бил голямата й любов.

Припомняме ви, че още докато Михайлов беше заедно с Алисия, Николета бързаше да пусне индиректен отговор на всяка една негова публикация или снимка. Когато вратарят и певицата се снимаха заедно с халки, Лозанова побърза да направи същото със съпруга си Валери Божинов, който пък е баща на детето на Алисия. След като стана ясно, че Ники и звездата на Ара са на почивка на екзотичен остров, плеймейтката също побърза да се изфука с ваканция на екзотична дестинация.

Феновете очакваха, че след като Ники и Алисия вече не са заедно, Николета най-накрая ще се успокои и ще се спре с постоянните си фукания колко съвършена е връзката й. Е да, ама не. Малко след като Ники Михайлов се похвали, че е на почивка в Дубай, плеймейтката незабавно качи снимки от ваканцията й с Валери. И то какви снимки! И не само това. Николета веднага обяви, че се намира на Сейшелските острови и се похвали, че си прекарва прекрасно с мъжа си.

На феновете обаче тази показност взе да им идва в повече. „Не можеш ли просто да се наслаждаваш на почивката и на мъжа си и да спреш да демонстрираш щастието си толкова явно?“, питат форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар