Не се отказва! Николета призна, че пак ще се прави на водеща

Гласувайте за статията

Плеймейтката не се отказва от напъните си да завладее малкия екран

Николета Лозанова мисли да гради кариера на водеща

Николета Лозанова мисли да гради кариера на водеща

„Къртицата“ приключи! Най-мащабното риалити шоу, правено в България официално завърши в понеделник. Финалът му определено остави зрителите раздвоени в емоциите си. От една страна феновете страдат, че за този сезон повече няма да могат да следят драмите и изпитанията пред участниците. От друга обаче форумци със задоволство приемат факта, че повече няма да се мъчат, гледайки напъните на Николета Лозанова да води.

Е да, ама не. За ужас на всички, плеймейтката гордо обяви, че „Къртицата“ е едва началото на кариерата й на водеща. След като преди няколко дена в медийното пространство се появи слух, че съпругата на Валери Божинов отново ще се изявява на малкия екран, самата тя потвърди новината.

Плеймейтката качи в личния си профил във Фейсбук албум със снимки от работата й за Иван и Андрей. Кадрите носят многозначителното название „Къртицата“ – това е само началото“. Феновете са категорични, че с тези си думи Лозанова заявява, че съвсем скоро отново ще я видим на малкия екран.

За ужас на зрителите, които масово се канят да изхвърлят телевизорите си, ако това се случи. Носи се слух, че Иван и Андрей ще приберат брюнетката при тях в някоя от седмичните си продукции. Опосумите не правят това, защото са във възторг от таланта на Николета за водеща, а по-скоро, за да си вдигат рейтинга на неин гръб, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар