НЕ правете това у дома! Ето го най-шокиращия талант на Америка (Видео)

Гласувайте за статията

Уникално видео предизвика фурор в мрежата

Не правете това у дома! Уникално видео с участник от „Америка търси талант“ шокира мрежата.

Участник от шоуто демонстрира изключително опасен номер, като успя да хване запалена боулинг топка с глава. Като предварително бе поставил в топката два остри ножа и горящо парче плат. Публиката бе достатъчно шокирана, когато разбра, че Мърфи смята да хване тежката топка с глава. Но двете остриета определено дойдоха в повече на присъстващите в залата.

Уникален номер изуми мрежата

Уникален номер изуми мрежата

Удивително изпълнение продължи и със скорпион, който участникът се опита да лапне. В крайна сметка обаче той реши, че това не е достатъчно рисковано. Талантът пусна най-спокойно скорпионът в панталоните си. След което запали парче плат и го пъхна в топката.

Ужасената публика с изумление проследи, как младежът успя да хване топката с глава. И завърши номера си напълно неуязвим. „Не правете това у дома, опасно е“, заяви самият състезател. Който с години практика успял да усвои смъртоносния номер.

В мрежата се появиха редица коментари по този повод. Мнозина твърдят, че този номер е невъзможен. „Боже мой, този човек сигурно не е нормален!“, пишат ужасени потребители. А други признават, че са настръхнали от ужас. „Удивително!“, изумени са трети. Но всички са единодушни, че това е един от най-опасните номера показвани някога в подобно шоу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “НЕ правете това у дома! Ето го най-шокиращия талант на Америка (Видео)”

 1. Уникален номер!

  Reply to this comment
 2. Anton Gecov

  мар. 04. 2013

  OK pero mira este harlem shke se despelotan las tias xD: http://is.gd/7CHWll

  Reply to this comment
 3. Neil

  апр. 18. 2014

  You get a lot of respect from me for writing these helpful arceslit.

  Reply to this comment

Добавете коментар