Не отново! Алисия пак се обезобрази!

Гласувайте за статията

Фолк певицата неузнаваема след поредната корекция

Не отново! Фолк певицата Алисия отново втрещи феновете си. Изпълнителката за пореден път показа, че е направо вманиачена по пластичните операции. Преди ден звездата се появи на участие с прясно поставена инжекция ботокс. Благодарение на която изглеждаше като статуя.

Алисия пак се тунингова

Алисия пак се тунингова

В желанието си да остане млада певицата не спира с пластичните корекции. Няма значение дали става въпрос за миниатюрни бръчки около очите или за изтъняване на носа — Алисия е готова моментално да отстрани всяко несъвършенство по себе си, следвайки собствените си представи за красота.

Феновете на изпълнителката обаче вече започнаха да се притесняват, че след толкова процедури лицето на певицата може да започне да се разпада. „Ще заприлича на Майкъл Джексън, ако продължава в този дух“, коментират притеснени почитатели на звездата.

Самата певица обаче нехае за тревогите на феновете си, твърдо решена да спре времето и да остане млада. И независимо, че дни след като навърши 30 заяви, че годините не я притесняват, последните й корекции доказват точно обратното.

Злите езици шушукат, че половинката на Ники Михайлов се безпокои заради разликата помежду им. Не е тайна, че Алисия е няколко години по-голяма от футболиста и това я притеснява. И въпреки че Михайлов непрекъснато декларира чувствата си към нея независимо от годините й певицата продължава с опитите си да изтрие всяка бръчица от лицето си, независимо от резултата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Не отново! Алисия пак се обезобрази!”

  1. hnsfakfsajk

    мар. 14. 2013

    wie ludi li ste we OSTAWETE Q NA MIRAAAAAAAAAAAAAAAAA tupaci 😉

    Reply to this comment

Добавете коментар